Informácie o PHILIPS lampa SAAR 37655/31/16 závesný luster; 2xE27 a recenzie

PHILIPS lampa SAAR 37655/31/16 závesný luster; 2xE27 Závesný luster SAAR je vhodný do interiéru. Má veľmi moderne riešené tienidlo. - Výrobca: Philips - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident. č .: 37655 - Materiál: kov / sklo - Farba: biela / saténová - Svetelný zdroj: 2xE27, 23W (energeticky úsporná žiarovky PHILIPS cene) - Výška: 164,3 cm // max min 0,0 cm - Šírka: 11,6 cm… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • PHILIPS lampa SAAR 37655/31/16 závesný luster; 2xE27
Cena
101.55 €
Dostupnosť
Skladom 20.04.2021
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar PHILIPS lampa SAAR 37655/31/16 závesný luster; 2xE27 za výhodnú cenu 101.55 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 2810.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia PHILIPS lampa SAAR 37655/31/16 závesný luster; 2xE27 Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla PHILIPS lampa SAAR 37655/31/16 závesný luster; 2xE27 od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 93 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar PHILIPS lampa SAAR 37655/31/16 závesný luster; 2xE27 vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka PHILIPS lampa SAAR 37655/31/16 závesný luster; 2xE27

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu PHILIPS lampa SAAR 37655/31/16 závesný luster; 2xE27. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie PHILIPS lampa SAAR 37655/31/16 závesný luster; 2xE27

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie