Informácie o PHILIPS MASSIVE CATANIA nástenné osvetlenie 17263/47/10 a recenzie

PHILIPS MASSIVE CATANIA nástenné osvetlenie 17263/47/10 Výrobca: Philips Nový tovar, v originálnom balení Ident. číslo: 17263/47/10 Séria Outdoor (vonkajšie osvetlenie) Materiál: kov / sklo Farba: strieborná / biela Zdroj svetla: 2 x E14, max 40W (nie je súčasťou balenia) Stupeň krytia: IP44 Výška: 25,8 cm Šírka: 8,2 cm Hĺbka: 8,9 cm Cena poštovného je nezávislá na počte ob… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • PHILIPS MASSIVE CATANIA nástenné osvetlenie 17263/47/10
Cena
28.81 €
Dostupnosť
Skladom 24.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar PHILIPS MASSIVE CATANIA nástenné osvetlenie 17263/47/10 za výhodnú cenu 28.81 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3364.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia PHILIPS MASSIVE CATANIA nástenné osvetlenie 17263/47/10 Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla PHILIPS MASSIVE CATANIA nástenné osvetlenie 17263/47/10 od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 87 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar PHILIPS MASSIVE CATANIA nástenné osvetlenie 17263/47/10 vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka PHILIPS MASSIVE CATANIA nástenné osvetlenie 17263/47/10

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu PHILIPS MASSIVE CATANIA nástenné osvetlenie 17263/47/10. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie PHILIPS MASSIVE CATANIA nástenné osvetlenie 17263/47/10

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie