Informácie o Philips Massive LIVU 45555/43/10 nástenné osvetlenie E27 a recenzie

Philips Massive LIVU 45555/43/10 nástenné osvetlenie E27 Výrobca: Philips Nový tovar, v originálnom balení Ident. číslo: 45555/43/10 Materiál: kov / sklo Farba: hnedá / biela Zdroj svetla: 1 × E27, max 60 W (nie je súčasťou balenia) Výška: 22,5 cm Šírka: 28,1 cm Dĺžka: 11,4 cm Cena poštovného je nezávislá na počte objednaných kusov svietidiel Nástenné osvetlenie » centrálne… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips Massive LIVU 45555/43/10 nástenné osvetlenie E27
Cena
27.64 €
Dostupnosť
Skladom 18.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips Massive LIVU 45555/43/10 nástenné osvetlenie E27 za výhodnú cenu 27.64 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3881.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips Massive LIVU 45555/43/10 nástenné osvetlenie E27 Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips Massive LIVU 45555/43/10 nástenné osvetlenie E27 od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 72 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips Massive LIVU 45555/43/10 nástenné osvetlenie E27 vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips Massive LIVU 45555/43/10 nástenné osvetlenie E27

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips Massive LIVU 45555/43/10 nástenné osvetlenie E27. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips Massive LIVU 45555/43/10 nástenné osvetlenie E27

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie