Informácie o Philips METRYS 56430/48/16 LED nástenné svietidlo a recenzie

Philips METRYS 56430/48/16 LED nástenné svietidlo Výrobca: Philips Nový tovar, v originálnom balení Ident. číslo: 56430/48/16 Materiál: kov Farba: hliníková Zdroj svetla: 1 × modul Power LED, 1 × 7,5 W (je súčasťou balenia) Napätie: 230V Šírka: 8,4 cm Výška: 18 cm Hĺbka: 11,7cm Možnosť inštalácie na stenu alebo strop Cena poštovného je nezávislá na počte objednaných kusov svietidiel… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips METRYS 56430/48/16 LED nástenné svietidlo
Cena
32.3 €
Dostupnosť
Skladom 22.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips METRYS 56430/48/16 LED nástenné svietidlo za výhodnú cenu 32.3 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3838.

Dodávateľ je známa firma čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu .

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips METRYS 56430/48/16 LED nástenné svietidlo

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips METRYS 56430/48/16 LED nástenné svietidlo od kvalitného výrobcu si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 76 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips METRYS 56430/48/16 LED nástenné svietidlo vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla .


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips METRYS 56430/48/16 LED nástenné svietidlo

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní . Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips METRYS 56430/48/16 LED nástenné svietidlo. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips METRYS 56430/48/16 LED nástenné svietidlo

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie