Recenzia Philips MyHomeOffice 69225/35/16 stolná lampa

Philips MyHomeOffice 69225/35/16 stolná lampa Stolná lampa zo série MyHomeOffice je vhodná do kancelárie, pracovne alebo študentskej izby. Má moderný vzhľad. Je dostupná vo viacerých farebných variantoch. -Výrobca: Philips -úplne nový produkt, v originálnom balení -Ident. č.: 69225/35/16 -materiál: Kov / plast -farba: Modrá -Zdroj svetla: 1xE27, 11W (vrátane úsporné žiarovky PHILIPS) -vý… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips MyHomeOffice 69225/35/16 stolná lampa
Cena
20.08 €
Dostupnosť
Skladom 01.06.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips MyHomeOffice 69225/35/16 stolná lampa za výhodnú cenu 20.08 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 971.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips MyHomeOffice 69225/35/16 stolná lampa Philips

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips MyHomeOffice 69225/35/16 stolná lampa od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 74 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips MyHomeOffice 69225/35/16 stolná lampa vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips MyHomeOffice 69225/35/16 stolná lampa

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips MyHomeOffice 69225/35/16 stolná lampa. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips MyHomeOffice 69225/35/16 stolná lampa

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie