Recenzia Philips myLiving HYDRA 59714/17/16 LED wpust

Philips myLiving HYDRA 59714/17/16 LED wpust Stropné svietidlo HYDRA je vhodné do obývacej izby, kuchyňa, jedáleň, spálňa alebo šatne. Tienidlo je v bielej farbe. Svietidlo je zo série MyKitchen, kde nájdete podobné svetlá rôznych farieb a tvarov. -Výrobca: Philips-A úplne nový výrobok v pôvodnom balení-Ident: 59714/17/16-Materiál: kov, plast-Farba: satén-Svetelný zdroj: 1 modul LED / / 1 x 13W (… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips myLiving HYDRA 59714/17/16 LED wpust
Cena
66.64 €
Dostupnosť
Skladom 01.06.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips myLiving HYDRA 59714/17/16 LED wpust za výhodnú cenu 66.64 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 456.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips myLiving HYDRA 59714/17/16 LED wpust Philips

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips myLiving HYDRA 59714/17/16 LED wpust od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 91 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips myLiving HYDRA 59714/17/16 LED wpust vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips myLiving HYDRA 59714/17/16 LED wpust

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips myLiving HYDRA 59714/17/16 LED wpust. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips myLiving HYDRA 59714/17/16 LED wpust

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie