Informácie o Philips myLiving MAPLE 53212/17/16 stropné svietidlo LED a recenzie

Philips myLiving MAPLE 53212/17/16 stropné svietidlo LED Stropné svietidlo MAPLE je vhodné do obývacej izby alebo spálne. Reflektory možno nasmerovať do požadovaných smerov. - Výrobca: Philips - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident. č .: 53212/17/16 - Materiál: kov - Farba: saténová - Zdroj svetla: 2 x PowerLED modul, 2x3W (v cene) - 3W LED = 35W žiarovka - Šírka: 13,5 cm… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips myLiving MAPLE 53212/17/16 stropné svietidlo LED
Cena
25.9 €
Dostupnosť
Skladom 22.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips myLiving MAPLE 53212/17/16 stropné svietidlo LED za výhodnú cenu 25.9 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 2039.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips myLiving MAPLE 53212/17/16 stropné svietidlo LED Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips myLiving MAPLE 53212/17/16 stropné svietidlo LED od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 85 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips myLiving MAPLE 53212/17/16 stropné svietidlo LED vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips myLiving MAPLE 53212/17/16 stropné svietidlo LED

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips myLiving MAPLE 53212/17/16 stropné svietidlo LED. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips myLiving MAPLE 53212/17/16 stropné svietidlo LED

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie