Informácie o PHILIPS myLiving TWEED 53289/48/16 stropné LED svietidlo a recenzie

PHILIPS myLiving TWEED 53289/48/16 stropné LED svietidlo - Výrobca: Philips - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 53289/48/16 - Materiál: Hliník / plast - Farba: Hliník - Svetelný zdroj: 3x LED modul, 3x 3W (v cene) - Total svetelný výkon: 500 lm - Farba svetla: teplá biela - Výška: 11.4 cm - Šírka 20 cm - Hĺbka: 20 cm - Nastaviteľný svetlomet - Cena poštovného je nezávis… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • PHILIPS myLiving TWEED 53289/48/16 stropné LED svietidlo
Cena
43.36 €
Dostupnosť
Skladom 19.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar PHILIPS myLiving TWEED 53289/48/16 stropné LED svietidlo za výhodnú cenu 43.36 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 2451.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia PHILIPS myLiving TWEED 53289/48/16 stropné LED svietidlo Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla PHILIPS myLiving TWEED 53289/48/16 stropné LED svietidlo od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 78 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar PHILIPS myLiving TWEED 53289/48/16 stropné LED svietidlo vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka PHILIPS myLiving TWEED 53289/48/16 stropné LED svietidlo

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu PHILIPS myLiving TWEED 53289/48/16 stropné LED svietidlo. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie PHILIPS myLiving TWEED 53289/48/16 stropné LED svietidlo

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie