Informácie o Philips NOVUM lampa 36054/31/16 stolná LED lampa a recenzie

Philips NOVUM lampa 36054/31/16 stolná LED lampa Stolné LED svietidlo NOVUM je vhodné do obývacej izby, chodby alebo spálne. Má moderný vzhľad. Biela farba nadväzuje luxusný dojem. -Výrobca: Philips -úplne nový produkt, v originálnom balení -Ident. č .: 36054/31/16 -materiál: Kov / plast -farba: Biela -Zdroj Svetla: 1 x LED modul, 1 x 4, 5W (súčasťou balenia) -4,5W LED = 32W obyčajná žia… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips NOVUM lampa 36054/31/16 stolná LED lampa
Cena
37.54 €
Dostupnosť
Skladom 28.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips NOVUM lampa 36054/31/16 stolná LED lampa za výhodnú cenu 37.54 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1744.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips NOVUM lampa 36054/31/16 stolná LED lampa Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips NOVUM lampa 36054/31/16 stolná LED lampa od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 74 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips NOVUM lampa 36054/31/16 stolná LED lampa vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips NOVUM lampa 36054/31/16 stolná LED lampa

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips NOVUM lampa 36054/31/16 stolná LED lampa. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips NOVUM lampa 36054/31/16 stolná LED lampa

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie