Informácie o Philips ORGANZA 55592/30/16 stropné svietidlo a recenzie

Philips ORGANZA 55592/30/16 stropné svietidlo Stropné svietidlo ORGANZA je vhodné do interiéru. Na lište sú umiestnené dva reflektory. - Výrobca: Philips - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident. č .: 55592/30/16 - Materiál: kov / sklo / plast - Farba: čierna / mliečne sklo - Svetelný zdroj: 2xGU10, 35W (v cene) - Šírka: 31 cm - Výška: 10 cm - Hĺbka: 7,4 cm - Cena poštovného… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips ORGANZA 55592/30/16 stropné svietidlo
Cena
20.08 €
Dostupnosť
Skladom 21.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips ORGANZA 55592/30/16 stropné svietidlo za výhodnú cenu 20.08 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 2888.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips ORGANZA 55592/30/16 stropné svietidlo Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips ORGANZA 55592/30/16 stropné svietidlo od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 91 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips ORGANZA 55592/30/16 stropné svietidlo vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips ORGANZA 55592/30/16 stropné svietidlo

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips ORGANZA 55592/30/16 stropné svietidlo. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips ORGANZA 55592/30/16 stropné svietidlo

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie