Informácie o Philips PINSK 16288/47/16 záhradný stĺpec a recenzie

Philips PINSK 16288/47/16 záhradný stĺpec Výrobca: Philips Nový tovar, v originálnom balení Ident. číslo: 16288/47/16 Séria Outdoor (vonkajšie osvetlenie) Materiál: kov / plast Farba: inox Zdroj svetla: 1xE27, 18W (úsporná žiarovka Philips je súčasťou balenia) Stupeň krytia: IP44 Výška: 80 cm Šírka: 10 cm Hĺbka: 10 cm Cena poštovného je nezávislá na počte objednaných kusov svietidiel… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips PINSK 16288/47/16 záhradný stĺpec
Cena
53.19 €
Dostupnosť
Skladom 19.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips PINSK 16288/47/16 záhradný stĺpec za výhodnú cenu 53.19 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3771.

Dodávateľ je známa firma čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu .

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips PINSK 16288/47/16 záhradný stĺpec

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips PINSK 16288/47/16 záhradný stĺpec od kvalitného výrobcu si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 79 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips PINSK 16288/47/16 záhradný stĺpec vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla .


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips PINSK 16288/47/16 záhradný stĺpec

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní . Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips PINSK 16288/47/16 záhradný stĺpec. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips PINSK 16288/47/16 záhradný stĺpec

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie