Recenzia Philips RIVERBANK 16355/87/16 nástenné LED svietidlo

Philips RIVERBANK 16355/87/16 nástenné LED svietidlo Nástenné LED svietidlo RIVERBANK je vhodné do vonkajších prosotru. Vyzerá nádherne okolo chodníka alebo príjazdovej cesty. Možno ho umiestniť aj len tak, voľne, na záhradu. Je dostupná aj verzia s čidlom. - Výrobca: Philips - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 16355/87/16 - Rad Outdoor (vonkajšie osvetlenie) - Materiál: hli… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips RIVERBANK 16355/87/16 nástenné LED svietidlo
Cena
37.54 €
Dostupnosť
Skladom 04.06.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips RIVERBANK 16355/87/16 nástenné LED svietidlo za výhodnú cenu 37.54 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 92.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips RIVERBANK 16355/87/16 nástenné LED svietidlo Philips

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips RIVERBANK 16355/87/16 nástenné LED svietidlo od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 79 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips RIVERBANK 16355/87/16 nástenné LED svietidlo vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips RIVERBANK 16355/87/16 nástenné LED svietidlo

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips RIVERBANK 16355/87/16 nástenné LED svietidlo. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips RIVERBANK 16355/87/16 nástenné LED svietidlo

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie