Informácie o Philips ROSEBUD 16941/87/16 záhradný reflektor a recenzie

Philips ROSEBUD 16941/87/16 záhradný reflektor Záhradný reflektor ROSEBUD je vhodný do vonkajších priestorov. Reflektor sa používa jednoduchým zapichnutím do zeme. - Výrobca: Philips - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident. č .: 16941/87/16 - Séria: Outdoor (vonkajšie osvetlenie) - Materiál: hliník / sklo - Farba: šedá - Svetelný zdroj: 1xE27, 1x20W (žiarovka Philips je súčasť… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips ROSEBUD 16941/87/16 záhradný reflektor
Cena
37.54 €
Dostupnosť
Skladom 19.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips ROSEBUD 16941/87/16 záhradný reflektor za výhodnú cenu 37.54 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3074.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips ROSEBUD 16941/87/16 záhradný reflektor Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips ROSEBUD 16941/87/16 záhradný reflektor od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 72 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips ROSEBUD 16941/87/16 záhradný reflektor vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips ROSEBUD 16941/87/16 záhradný reflektor

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips ROSEBUD 16941/87/16 záhradný reflektor. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips ROSEBUD 16941/87/16 záhradný reflektor

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie