Informácie o Philips RUNNER HIRO 53094/48/12 stropné osvetlenie a recenzie

Philips RUNNER HIRO 53094/48/12 stropné osvetlenie Výrobca: Philips Nový tovar, v originálnom balení Ident. číslo: 53094/48/12 Séria: TOP SELECTION Materiál: kov Farba: hliníková Zdroj svetla: 4xGU10, max 50W (nie je súčasťou balenia) Výška: 10,9 cm Šírka: 24 cm Hĺbka: 24 cm Možnosť použitia LED žiaroviek Cena poštovného je nezávislá na počte objednaných kusov svietidiel … Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips RUNNER HIRO 53094/48/12 stropné osvetlenie
Cena
75.36 €
Dostupnosť
Skladom 19.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips RUNNER HIRO 53094/48/12 stropné osvetlenie za výhodnú cenu 75.36 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3654.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips RUNNER HIRO 53094/48/12 stropné osvetlenie Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips RUNNER HIRO 53094/48/12 stropné osvetlenie od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 70 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips RUNNER HIRO 53094/48/12 stropné osvetlenie vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips RUNNER HIRO 53094/48/12 stropné osvetlenie

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips RUNNER HIRO 53094/48/12 stropné osvetlenie. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips RUNNER HIRO 53094/48/12 stropné osvetlenie

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie