Informácie o Philips SANDSTORM 30299/69/16 stropné svietidlo a recenzie

Philips SANDSTORM 30299/69/16 stropné svietidlo Stropné svietidlo SANDSTORM je vhodné do interiéru. Tienidlo má mliečnu farbu s jemnými ornamentami.-Výrobca: Philips-A úplne nový produkt vo svojom pôvodnom balení-Ident. Číslo: 30299/69/16-Materiál: kov/sklo-Farba: Mliečny odtieň s ornamentami-Svetelný zdroj: 1xE27, 23W (úsporu energie žiarovka je súčasťou balenia)-Šírka: 30 cm-Výška: 10.5 cm-Hĺbk… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips SANDSTORM 30299/69/16 stropné svietidlo
Cena
17.17 €
Dostupnosť
Skladom 19.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips SANDSTORM 30299/69/16 stropné svietidlo za výhodnú cenu 17.17 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 2326.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips SANDSTORM 30299/69/16 stropné svietidlo Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips SANDSTORM 30299/69/16 stropné svietidlo od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 74 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips SANDSTORM 30299/69/16 stropné svietidlo vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips SANDSTORM 30299/69/16 stropné svietidlo

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips SANDSTORM 30299/69/16 stropné svietidlo. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips SANDSTORM 30299/69/16 stropné svietidlo

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie