Informácie o Philips SMARTSPOT CARINA 66720/17/16 sada 3 bodových svietidiel a recenzie

Philips SMARTSPOT CARINA 66720/17/16 sada 3 bodových svietidiel Sada 3 podhľadových svietidiel SmartSpot CARINA je vhodná do obývacej izby, kuchyne alebo chodby. Svietidlá sú guľatá, saténové farby. Pôsobí moderne. - Výrobca: Philips - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 66720/17/16 - Materiál: kov - Farba: Saténová - Svetelný zdroj: 3xGU10, 35W (Philips energeticky úsporné ž… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips SMARTSPOT CARINA 66720/17/16 sada 3 bodových svietidiel
Cena
13.09 €
Dostupnosť
Skladom 23.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips SMARTSPOT CARINA 66720/17/16 sada 3 bodových svietidiel za výhodnú cenu 13.09 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 579.

Dodávateľ je známa firma Massive čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Massive.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips SMARTSPOT CARINA 66720/17/16 sada 3 bodových svietidiel Massive

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips SMARTSPOT CARINA 66720/17/16 sada 3 bodových svietidiel od kvalitného výrobcu Massive si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 95 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips SMARTSPOT CARINA 66720/17/16 sada 3 bodových svietidiel vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Massive.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Massive som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips SMARTSPOT CARINA 66720/17/16 sada 3 bodových svietidiel

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Massive. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips SMARTSPOT CARINA 66720/17/16 sada 3 bodových svietidiel. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips SMARTSPOT CARINA 66720/17/16 sada 3 bodových svietidiel

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie