Recenzia Philips stropné svietidlo Ecomoods 16914/87/16 IP44

Philips stropné svietidlo Ecomoods 16914/87/16 IP44 Stropné svietidlo Ecomoods je vhodné do vonkajších priestorov. Má štvorcový tvar a bielo šedú farbu. Pod altánkom sa bude vynímať. - Výrobca: Philips - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 16914/87/16 - Materiál: kov / plast - Farba: šedá / biela - Svetelný zdroj: 1x2GX13, (Vrátane úsporné žiarovky PHILIPS) 22W - Farba sve… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips stropné svietidlo Ecomoods 16914/87/16 IP44
Cena
72.46 €
Dostupnosť
Skladom 02.06.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips stropné svietidlo Ecomoods 16914/87/16 IP44 za výhodnú cenu 72.46 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 1125.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips stropné svietidlo Ecomoods 16914/87/16 IP44 Philips

- názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips stropné svietidlo Ecomoods 16914/87/16 IP44 od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 84 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips stropné svietidlo Ecomoods 16914/87/16 IP44 vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips stropné svietidlo Ecomoods 16914/87/16 IP44

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips stropné svietidlo Ecomoods 16914/87/16 IP44. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips stropné svietidlo Ecomoods 16914/87/16 IP44

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie