Informácie o Philips TYMPAN 53143/31/16 svietidlo LED a recenzie

Philips TYMPAN 53143/31/16 svietidlo LED Svietidlo TYMPAN je vhodné do obývacej izby alebo chodby. Skladá sa z 3 smerovateľných reflektorov pevne pripevnených na jednej kovovej ploche. - Výrobca: Philips - Úplne nový produkt, v originálnom balení - Ident: 53143/31/16 - Materiál: kov / plast - Farba: biela - Zdroj svetla: 3 moduly LED // 3 x 7,5 W (v cene) - Šírka: 52,7 cm - Hĺbka: 11,8 c… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips TYMPAN 53143/31/16 svietidlo LED
Cena
75.36 €
Dostupnosť
Skladom 23.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips TYMPAN 53143/31/16 svietidlo LED za výhodnú cenu 75.36 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 341.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips TYMPAN 53143/31/16 svietidlo LED Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips TYMPAN 53143/31/16 svietidlo LED od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 79 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips TYMPAN 53143/31/16 svietidlo LED vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips TYMPAN 53143/31/16 svietidlo LED

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips TYMPAN 53143/31/16 svietidlo LED. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips TYMPAN 53143/31/16 svietidlo LED

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie