Informácie o Philips VAGANZA 57916/31/16 stropné svietidlo LED a recenzie

Philips VAGANZA 57916/31/16 stropné svietidlo LED Výrobca: Philips Nový tovar, v originálnom balení Ident. číslo: 57916/31/16 Materiál: kov / plast Farba: biela Zdroj svetla: 4 moduly PowerLED // 4 x 6W (súčasťou balenia) 6W LED = 56W klasické žiarovky Šírka: 21,8 cm Dĺžka: 40,9 cm Výška: 23,4 cm nastaviteľné reflektory Cena poštovného je nezávislá na počte objednaných kusov svietidi… Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Philips VAGANZA  57916/31/16 stropné svietidlo LED
Cena
174.3 €
Dostupnosť
Skladom 23.09.2020
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Prejsť do obchodu » Najlampy.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Najlampy.sk predáva tento tovar Philips VAGANZA 57916/31/16 stropné svietidlo LED za výhodnú cenu 174.3 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 3929.

Dodávateľ je známa firma Philips čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu Philips.

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Philips VAGANZA 57916/31/16 stropné svietidlo LED Philips

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Svítidla Philips VAGANZA 57916/31/16 stropné svietidlo LED od kvalitného výrobcu Philips si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Najlampy.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 5 z celkom viac ako 77 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Najlampy.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Philips VAGANZA 57916/31/16 stropné svietidlo LED vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Najlampy.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Svítidla Philips.


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar Philips som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Philips VAGANZA 57916/31/16 stropné svietidlo LED

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní Philips. Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Philips VAGANZA 57916/31/16 stropné svietidlo LED. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Svítidla a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Philips VAGANZA 57916/31/16 stropné svietidlo LED

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Najlampy.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Svítidla - ďalšie recenzie a informácie