Informácie o Xiaomi Power Bank 2, 20000 mAh, White a recenzie

Kvalitný Xiaomi Power Bank 2, 20000 mAh, White za 28.50 €. Zobraziť celý popis produktu >>>
  • Xiaomi Power Bank 2, 20000 mAh, White
Cena
28.5 €
Dostupnosť
Skladom 15.07.2020
Doprava na tento produkt
od 4 €
Prejsť do obchodu » Prolaika.sk

Podrobnosti o produkte

E-shop Prolaika.sk predáva tento tovar Xiaomi Power Bank 2, 20000 mAh, White za výhodnú cenu 28.5 €.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu 6970244529374 4300412.

Dodávateľ je známa firma čo je záruka kvalitného prevedenia a istoty, že všetko bude v poriadku.
Manuál a návod si stiahnite na stránkach výrobcu .

Doprava na produkt: môžete si vybrať zo Slovenske pošty alebo Geis (niekedy i PPL a DHL).

Zobraziť detail a viac informácií na stránkach predajcu tu

Recenzia Xiaomi Power Bank 2, 20000 mAh, White

Informácie kde kúpiť, názory a skúsenosti k produktu Foto - Video batérie - originálne Xiaomi Power Bank 2, 20000 mAh, White od kvalitného výrobcu si môžete prečítať aj na stránkach e-shopu Prolaika.sk , alebo na porovnávači Heureka a Pricemania.


Hodnoceni

Tovar má priemerné hodnotenie 4 z celkom viac ako 89 recenzií.



Komentáre užívateľov

Simona
Dátum: pred pár dňami
Hodnotenie: V tomto obchode Prolaika.sk vždy rada nakupujem. Majú fajn podporu, a tovar Xiaomi Power Bank 2, 20000 mAh, White vždy doručí v poriadku.


Pavol
Dátum: pred týždňom
Hodnotenie: Vždy sledujem hodnotenie e-shopu. A tento shop Prolaika.sk má počet aj hodnotenie výborné. Nebojím sa teda nakupovať Foto - Video batérie - originálne .


Stanislav
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Podobný tovar som už nakupoval skôr a všetko bolo ok. A bolo tak aj teraz.


Laura
Dátum: pred mesiacom
Hodnotenie: Oceňuje rýchlu komunikáciu. Mohli by pridať viac popisku k produktu, ale väčšinou je dostačujúca.

heureka Heureka Xiaomi Power Bank 2, 20000 mAh, White

Heuréka je skvelý radcu pri nakupovaní . Môžete sa pozrieť na otázky k produktu Xiaomi Power Bank 2, 20000 mAh, White. Alebo si len prejsť zoznam e-shop ponúkajúci Foto - Video batérie - originálne a vybrať nejbližšší výdajné miesto a top cenu.

Prozkoumejte produkt na heureka.sk >>>


pricemania Najlacnejšie Xiaomi Power Bank 2, 20000 mAh, White

Porovnanie cien a viac e-shopov nielen od Prolaika.sk. Si môžete vyhľadať na tomto portále..

Ďalšie varianty a podobné produkty:


Ľuďom sa tiež páči tieto výrobky
Foto - Video batérie - originálne - ďalšie recenzie a informácie